Malzemeler:
-1 paket petibör bisküvi,
-1 kahve fincanı erimiş margarin,
-2 çorba kaşığı süt,
-1 limon,
-1 çay bardağı dövülmüş fındık,
-2 çorba kaşığı bal,
-1 çay bardağı vişne suyu,
Üzeri için,
-Damla çikolata,
-Renkli pasta süsleri,
Yapılışı:
Bisküviler robottan geçirip un haline getirilir. Yoğurma kabına alıp, limon kabuğu rendesi, erimiş margarin, süt, fındık, bal ve vişne suyu eklenip hamur kıvamına gelene kadar yoğurulur.
Hazırlanan karışım 1 saat kadar buzdolabında bekletilir. Karışımdan küçük parçalar alıp, toplar oluşturulur. Ortalarına damla çikolata batırılır ve pasta süsleriyle süslenir.
Afiyet olsun....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder